.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

7 сериозни причини да кърмите детето си

Антония Михайлова | преди 5 години
Майка и бебе
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Майчиното мляко – най-съвършеният за бебето коктейл от витамини, протеини и мазнини, какъвто никое друго изкуствено мляко, пюре или каша не може да замени

Ако скоро ви предстои да се запознаете с най-великото чувство – майчиното, и ви вълнуват въпроси, свързани най-вече с кърменето, то със сигурност тази статия е за вас. Много вероятно е да сте чували оттук – оттам, от някоя или друга мама, не особено благоприятни отзиви относно кърменето – например, че е болезнен процес, от който бързо ще се откажете, или пък че много ще надебелеете, ще лишите организма си от голямо количество калций, да не говорим, че гърдите ви, видите ли, ще се деформират и изгубят завинаги първоначалната си форма и т.н.

Кърменето – благодат и за майката >>

Има вероятност да чуете дори и това, че кърменето след 6 месеца или 1 година нямало да донесе особени здравословни ползи за детето. Истината е, че майчината кърма е най-съвършеният природен еликсир и умишлено прекъснатият процес (разбира се, ако не е резултат на възникнал проблем от здравословен характер), лишава детето от най-ценните витамини и минерали, необходими му за неговото пълноценно развитие и растеж. Всичко останало са абсолютни митове и остарели убеждения.

Магията на кърменето >>

Ето 7 от изобилието причини да кърмите детето си и да го правите толкова дълго, колкото лично вие сметнете за добре:

>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?