Кафето - някои го предпочитат, за други е навик, трети - не могат да живеят без него. Ако вие самите, или вашите приятели, за които ще избирате подаръци за празниците, са от тези любители, значи този списък с предложения е за вас. 

Ако обичате горещата, ароматна напитка, със сигурност ще се зарадвате на селекцията, която направихме. Тя включва неща, без които този вкусен ритуал няма как да мине, както и откровени глезотии. Но нали празниците са именно за това - да погъделичкаме самочувствието си, да се зарадваме с нещо малко (или по-голямо), да ни бъде приятно и да сме щастливи!

Захарни снежинки тип дантела
Много хора го предпочитат горещо и горчиво, но тези захарни снежинки превръщат сладостта в изкуство. Просто поставете една такава на повърхността на напитката и я оставете да се стопи.

Снимка: www.etsy.com

Кафе с клипс мерителна лъжица
Когато отворите пакет качествено кафе, последното, което искате е, ароматът му да изчезне бърз, нали? Затова трябва да го затворите плътно. А когато това затваряне е и функционално, защото всъщност е мярка за доза кафе - какво по-хубаво?!  

Снимка: fancy.com

Термочаши
На вид обикновената бяла чаша бързо се превръща във фотоистория, когато сипете в нея от горещата напитка. Може да направите индивидуален фотоколаж със снимки на любимите си хора и така да стоплите не само ръцете, но и сърцето им.

Комплект за отглеждане на кафе
Кафеените храсти растат в страни с тропичен климат, но може да си отгледате и свое собствено вкъщи. Разбира се, не очаквайте да берете богата реколта. Но със сигурност ще се насладите на красивото растение. 

Снимка: notonthehighstreet.com

Кафе машина R2D2
Малкото роботче от Междузвездни войни вече има нова функционалност - събужда ви сутрин с топло и ароматно кафе.