.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4 начина да направим детето си щастливо

LadyZone.bg | преди 4 години
Усмихнато дете
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Какво е нужно, за да извикаме усмивката върху лицето на малкия човек

За да извикаме усмивка върху лицето на малкото дете, е нужно съвсем малко. И всички родители прекрасно знаят това. Знаят колко малко е нужно, за да направим мъничетата истински щастливи. Любимото заслужено лакомство или очакваното с нетърпение продължение на приказката пред сън, са само капка от бездънния океан малки неща, притежаващи голямата и магическа сила да усмихнат децата.

Първият дъжд в живота на едно дете (видео) >>

Подир някоя и друга година обаче, с наближаването на тийнейджърската възраст, малчуганите ни преминават през различни емоционални периоди, психиката им се изостря, преживяват разочарования. Тук изброените съвети на видни детски психолози и педиатри важат с еднаква сила както за най-малките, така и за децата, навлизащи в преходния период между детството и зрелостта:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?