Елегантно написана, очарователна и пленяваща, историята на Америка, Максън и Аспен ще разпали въображението на читателите още с първите си редове.

Историята

За 35 момичета Изборът е шансът на живота. Възможност да се измъкнат от съдба, предопределена им още от раждането. Да бъдат увлечени в свят на блестящи рокли и безценни бижута. Да живеят в дворец и да се състезават за сърцето на прекрасния принц Максън. Но за Америка Сингер да бъде избрана е кошмар. За нея това означава да се раздели с тайната си любов Аспен, който е роден в каста, по-долна от нейната. Да напусне дома си, за да се включи в яростна надпревара за корона, която не желае. И да заживее в дворец, който е под постоянна атака от бунтовници.

Но когато Америка среща принц Максън, тя започва да се съмнява в плановете, коите е правила за себе си. И осъзнава, че животът, за който винаги е мечтала, не може да се сравнява с бъдещето, което никога не си е представяла, че ще има.

Отзивите >>

Изборът” се появява на книжния пазар в САЩ през 2012 г. и моментално се нарежда в класацията за бестселъри на New York Times. Романът е преведен на 24 езика, а правата за телевизионна адаптация са закупени още преди издаването му. „Почитателите на приказните сюжети ще се влюбят в алтернативната реалност, която оживява на страниците на „Изборът”, и с нетърпение ще очакват продължението”, заявяват от School Library Journal.

„Романът на Каас е увлекателно четивен, изпълнен с романтика, кралски особи и финес”, допълват от mtv.com

Убедете се сами – прочетете откъс от романа или гледайте видеотрейлъра на книгата.

 

Бестселърите на 2014 >>

Авторът >>

Кийра Кас израства в Южна Каролина. Учи театрално изкуство, музика и комуникации, преди да се насочи към история, която завършва в университета Радфорд. Днес живее в Блексбърг, Вирджиния, със съпруга си и двете си деца. В свободното си време обича да чете и да танцува. Може да я посетите на kieracass.com или да я последвате в twitter на @kieracass