Водени от убеждението, че всяко дете заслужава възможност да прояви и разгърне потенциала си, bTV Media Group и фондация „Фондацията“ стартират съвместен проект „Талантът обича всяко дете“.

Какво представлява проектът?

В рамките на проекта ще бъдат отпуснати 27 стипендии в подкрепа на детския талант. Стипендиите са насочени в 5 различни направления: „Роботика”, „Инженерство и архитектура”, „Изобразително изкуство”, „Театър” и „Творческо писане”. Те са осигурени с финансовата подкрепа на bTV Media Group и ще предоставят възможност на 27 деца между 8 и 16 години да развият своите знания и таланти в различни области. 

Условия, записване, краен срок

Желаещите да кандидатстват в стипендиантската програма трябва да се запишат за участие до 4 ноември на имейл: [email protected] или тел.: 0882 104 048, като посочат трите си имена, възраст, направлението, в което искат да усъвършенстват своите заложби, и информация за контакт. Подробна информация за изискванията, задачите и датите за провеждане на конкурсите в отделните области може да намерите в официалния сайт на „Фондацията”. Участниците в конкурсната програма ще имат възможност да разкрият своите таланти пред жури от утвърдени професионалисти и популярни лица от ефира на bTV, а победителите ще бъдат обявени на 19 ноември на сцената на Младежкия театър „Николай Бинев“ в София, който също е партньор на проекта.

„Талантът обича всяко дете“ се реализира за трета поредна година, като през 2015 г. bTV Media Group отново подкрепи проекта, а финансирането за учебната година беше осигурено чрез дарение на част от средствата по реализацията на най-големия формат за развитие на таланти „България търси талант”