Има неща, които, преди да станеш родител за първи път в живота, си виждал и възприемал по един начин, а след това – по друг, коренно различен от досегашния. Има неща, които се забравят бързо, но и такива, които се помнят цял живот – след като си познал щастието да бъдеш родител.

Така изглежда срещата между двама влюбени през очите на другите


А така – през очите на майките

Thinkstock/Guliver Photos

Надяваш се поне тази вечер да имаш късмет и неуморният палавник да заспи по-рано. И ти имаш право на една приятна вечер в компанията на любимия, макар и прекарана пред телевизора у дома.

Така изглежда банята според предпочитанията на другите

А така – според тези на майките

Едва ли ще ти е приятно да се заозърташ като в небрано лозе за място, върху което да стъпи мъникът, след като си го окъпал или измил дупето.

Такива бонбони могат да си позволят другите

Но такива – само майките

По-добре голям бонбон-близалка, отколкото дъвчащ или смучещ за малкия лакомник. А още по-добре – ако успееш да му го скриеш или дадеш след пълноценния обяд или вечеря. Колкото и да не ти се ще, остава утешението, че малчуганът поне ще се е нахранил добре.

Така изглежда пазаруването през очите на другите

А така – през очите на майките

Определено пазаруването по интернет ти спестява редица ситуации на паника и стрес, които добре познаваш и за нищо на света не би повторил отново в супермаркета.

Такава е ваканцията в очите на другите

А такава – в очите на майките

Дойде ли малчуганът, истинското забавление започва! Разпределете така ваканционния си бюджет, че солидна сума от него да бъде заделена за лунапарковете, които дебнат във всяко ваканционно селище.

Така изглежда уикендът през очите на другите

А така – през очите на майките

Е, и какво от това, че не можеш да отделиш време за едно питие в близкото кафе. Нищо не може да се сравни с един приятен уикенд, прекаран в игри с малчугана, пък било то и на футбол.

Така изглежда вечерята на другите

Така пък – на майките

Здравословна не само за бебчо, но и за мама ;)

Така изглежда сънят на другите

Така пък – на майките

… по-сладък и приятен от всякога!

Така изглежда рожденият ден през погледа на другите

А така – през погледа на майките

Идва момент, в който осъзнаваш, че рожденият ти ден вече не е толкова важен за теб, колкото един друг много по-голям и вълнуващ празник – този на рожбата ти!

Така изглежда лятната ваканция през погледа на другите

Thinkstock/Guliver Photos

Така пък – през погледа на майките

Може и да нямаш много време за "пържене" под слънцето, но пък гоненето в пясъка с децата и строенето на замъци те връщат отново в детството!

Thinkstock/Guliver Photos