Да усладим неделния празник на любовта с красив и добат на вкус десерт. 

Продукти за 4 чашки:
3 с.л. брашно
3 с.л. какао на прах
1 ч.л. еспресо прах
¾ ч.л. бакпулвер
1/8 ч.л. сол
2 с.л. безсолно краве масло, меко
6 с.л. кафява захар
2 големи яйца
1 ч.л. ванилия
1 млечен шоколад, нарязан на малки парченца
2 ч.ч. бита сметана
1 пакетче кокосови стърготини
розова сладкарска боя

Приготвяне:
В малка купа изсипете брашното, какаото, еспресото на прах, бакпулвера и солта.

В друга средно голяма купа разбийте маслото с миксер на средна скорост в продължение на 1 минута. Добавете към маслото захарта и продължете да разбивате в същия ритъм в продължение на 5 минути, докато сместа се хомогенизира. Следват яйцата и ванилията и отново се разбива до еднородна смес.

Смесете брашнената смес със захарната. След това добавете и шоколадовите парченца, предварително разтопени на водна баня. Размесете добре. Получената тестена субстанция разпределете в четири температуроустойчиви десертни чашки, покрийте ги и сложете в хладилник за около 4 часа.

Загрейте фурната до 180° С. Извдете чашките от хладилника и ги оставете на стайна температура за 10 минути. Наредете ги върху тиган и печете в продължение на 25-26 минути, или докато средата на сладкишите стане пухкава, а отгоре се покрият с нежна хрупкава коричка.

Извадете от фурната и оставете сладкишите да се охладят за около 5 минути. След това всеки от тях покрийте равномерно със сметаната. Завършете с кокосовите стърготини, оцветени с розовата сладкарска боя.