Необходими продукти

1 скилидка чесън

1 с.л. пресен джинджифил

2 с.л. олио

1 с.л. сусамово олио

2 яйца

227 гр. сварен и охладен ориз

3 стръка праз лук

сол и черен пипер на вкус

120 гр. грах (от пакет замразени зеленчуци)

50 гр. сварено пилешко месо

кориандър

Начин на приготвяне

1. Сложете нарязаните на ситно чесън и джинджифил в голям тиган и ги запържете леко, като разбърквате непрекъснато.

2. Изсипете студения ориз, подправете със сол и черен пипер, сложете и ситно нарязани праз лук  и запържете за около 5 минути на висока температура.

3. Разбийте яйцата, добавете ги към сместа в тигана и ги запържете.

4. Прибавете пилешкото месо и грах.

6. Накрая сложете и малко кориандър.

7. Ястието може да се сервира и топло, и студено.