Иса Ламбиен е родена на 16 март, 1987 г. в Ним, Франция. През 2008 г. печели състезанието в категория „Дизайн” на училище за приложни изкуства La Martinière Terreaux в Лион. Участва с проекти на Christofle/Designer Days, Baccarat/Milan Design Week 2011 where she was spotted by Philip Starck. Известно време работи с Филип Старк. 

В момента се занимава с нещо вкусно, забавно и… шоколадово. Това е Sweet Play – игра, с която можеш да си направиш шоколад по свой собствен вкус.

Вдъхновена от фразата, която майките постоянно повтарят на децата си – Не си играя с храната, тя измисля оригинален проект, в който се комбинират дизайн и храна. Идеята й хрумва от елементите на конструкторите LEGO, които можеш да съчетаеш по различен начин. Използва я и за шоколада.

Първо може да си изберете различен по вид шоколад – бял, млечен или натурален.

Във всяко блокче има кухина, която може да се запълни също с бисквитка или вафличка по избор – портокалова, с лавандула, джинджър, ванилова, лимонова, кафеена, канелена или с подправки; нуга или карамел.

Всяко шоколадово блокче има местенце отгоре, на което може да се сложи (отново по избор) – плод (грозде, малина, боровинка, ягода), люта чушка, стрък мента, ядка (кашу, лешници) сметана, конфитюр или шикьор.