Чудесен начин да почувстваме вкуса на есента е, като си сварим царевица. Прекрасен и вълшебен на вкус, този есенен дар в съчетание с пилешкото, доставя на сетивата класическо блаженство и наслада.

Продукти за 4 порции:

4 бр. пилешки филета
4 бр. варена царевица
пълномаслено прясно мляко
брашно
сол
черен пипер

Приготвяне:

Подправете филетата със сол и пипер. Потопете ги в млякото, след което ги оваляйте в брашното. Запържете на средна температура до златисто. Сервирайте със сос барбекю и аранжирайте всяка от порциите с по 1 варена царевица. Щипка риган и мащерка вдъхват горска екзотика на пилешките филета.

Гарнитура от печени круши и дюли допълва съвършенството на това прекрасно блюдо.

 

Пиле фрикасе под хрупкава коричка >>

Пиле с кашу и ананас >>

Пиле с мед и портокали >>

Панирано пиле с кашкавал >>

Пикантен сандвич с пиле и авокадо >>

 

Очакваме вашите вкусни допълнения, изменения, идеи или предложения на кулинарните странички на нашите форуми тук или тук...