.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Продуктите, които никога не трябва да замразявате във фризера

LadyZone.bg | преди 4 години
продукти
Снимки: Thinkstock/Guliver Photos
Имайтер предвид, че ниската температура променя текстурата и вкусовите качества

Преди да замразявате дълбоко продукти във фризера, трябва да имате няколко неща предвид. Първо – замразяването във фризера променя изцяло текстурата и вкусовите качества на продуктите. Второ – дълбокото замразяване на храни с високо водно съдържание никога не е добра идея. В това число можем да сложим плодове и зеленчуци като краставици, диня и т.н. Трето – същото се отнася и за кремообразните продукти като йогурт, крем карамел, кисело мляко. При замразяването съставките им се разделят, а при размразяването няма как да очаквате те отново да са в първоначалния вид.

10 неща, които не трябва да съхранявате в хладилника>>

Затова, ако имате възможност, никога не замразявайте дълбоко следите продукти:

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?