.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Малък трик за старите снимки

| преди 6 години
377929.jpg
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Какво да правим със старите, залепнали една за друга снимки? Кофата за боклук? Не! Имаме по-добро предложение

Кога за последно разровихте старите архиви за някоя снимка от детството? Скоро или не съвсем – няма значение, защото сме сигурни, че сте се сблъсквали с един доста неприятен проблем, характерен за старите фотоси, които не се съхраняват в албуми - залепнали снимки. Какво правите обикновено в такива случаи? Бързате да ги разлепите? Внимание – ако старите снимки наистина са залепнали и лекото надничане не може да ги раздели, това директно означава, че ако се опитате да ги отлепите със сигурност една от двете (или повече фотоси) ще се обели или скъса.

Ами, тогава какво да правим?

Методът, с помощта на който ще ги разделите е толкова прост, че направо ще се плеснете по челото. Нужен ви е найлонов плик, в който да ги сложите, за да бъдат защитени, след което поставяте във фризера за една нощ. На сутринта се опитайте да ги отлепите една от друга. Ако слепването е било сериозно, съществува вероятност да не се отлепят. Пробвайте отново с фризера, но този път ги дръжте по-дълго.

снимка

Внимание: Този трик е само за снимки, които са проявявани във фотографско студио и не са принтирани на цветен принтер!

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
С какво спите?