.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Растенията у дома за близост с природата

Евгений Милов | преди 1 година
Cactus Lab
Снимка: Cactus Lab
Пренесете се в един вълнуващ свят на дизайн, растения и домашен уют

През последните години градският човек страда от много децифицити – на време, здравословна среда, чист въздух, близост с природата. Същевременно прекарва повече от 90% от времето си в затворени пространства, където много често въздухът е от 2 до 5 пъти по-замърсен от този навън.

Не е тайна, че растенията са най-лесният, достъпен и красив начин да подобрим средата си на живот в града. Те редуцират стреса, повишат продуктивността, предпазват от вредната електромагнитна енергия, абсорбират шумове, прочистват въздуха от вредните химикали и токсини и правят нашата микросреда по-красива.

На крачка от зимата Cactus Lab с мисията да се грижи за нашия по-добър градски живот, като предоставя лесен и достъпен начин да живеем в по-зелена, здравословна и красива среда, благодарение на лесни за отглеждане растения.

Тези растения (кактуси, сукулентни) пасват на почти всеки интериор, добро решение са за малки пространства, не изискват специални грижи и много отделено време, което ги прави идеални за градския човек. Ето защо Cactus Lab създава и предлага продукти и услуги, които са добавена стойност за нашия по-добър живот у дома, там където работим, почиваме си, храним се или пък се забавляваме. 

Колкото по-студено става навън, толкова повече време ни се иска да прекарваме вкъщи – на любимото кресло и сред любимите растения. А от Cactus Lab са подготвили едно топло и уютно събитие през ноември, на което да се почувствате като у дома.

Затова Cactus Lab създават ново събитие от поредицата #botanicaldesignevents РАСТЕНИЯ У ДОМА на 15 ноември от 19 ч. в Generator. Това събитие ще ни пренесе в един вълнуващ свят на дизайн, растения и домашен уют.

За първи път Cactus Lab ще представи своите нови продукти в колаборация с трима български артисти на специално събитие, което ще ви провокира да преживеете продуктовите форма, функция и дизайн с всичките си сетива.

VOLTAGEstudio и авторите Георги Петков и Милко Дюлгеров ще ни пуснат в своя творчески свят и ще запознаят посетителите с 3 уникални продукта, които ще направят присъствието на растенията в градския живот още по-естествено, елегантно и неповторимо. Стомана, дърво, мед и глина са материалите, които ще бъдат вдъхновение за сетивното приключение на всеки от гостите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?