Ако си мечтаете за луксозна къща върху слънчев хълм, сигурно ще харесате семейното жилище на изпълнителен директор в реклама агенция – архитектурен шедьовър с невероятни гледки не само в интериора, но и към околната среда. 

Разположен в Ларкспър, проектът е реализиран след 5-годишните усилия на студио Jensen Architects и неговия водещ дизайнер. Никол Холис е отговорен не само за естетиката в интериора, но благодарение на разчупената и отворена архитектура на къщата – за прекрасните пейзажи от връх Там над залива Сан Франциско.

Текстурите и цветови схеми в жилището спомага за запазване на семейния и домашен уют, без от това да страда минималистичната визия на средата, нейния характер и индивидуалност.

Във вътрешния двор е разположена релакс зона с басейн, където човек да се потопи сред околния пейзаж и лъчи на най-слънчевия щат в Америка. Интересен акцент от фасадата на дома са огледалните стъклени стени, които допълнително подчертават природната красота наоколо - вижте снимките в галерията, за да се убедите сами!