Всяка зодия според своите особености и характеристики харесва различни стилове на обзавеждане, както и цветове, десени и мебели.

Овен

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Овните по своята същност са минималисти и обичат всичко около тях да е опростено. Те ще сложат абстрактна картина на стената и ще хвърлят една възглавница на пода и ще нарекат помещението хол. Биха спали на земята, а в кухнята им ще намерите много малко съдове и обзавеждане. Подходящите цветове за стените - светло оранжево, светло синьо и жълто. Навсякъде трябва да има аксесоари от стъкло.

 Кажи ми коя зодия е той, за да ти кажа дали си за него>>

 

Телец

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

За телците луксът е важен, затова те никога не биха отказали сатенени чаршафи и плюшени халати. Когато решат да декорират и обзавеждат, нищо не може да ги спре да направят и най-пропадналото място в уютна феерия. Най-подходящите цветове за интериора са пастелно зелено, философско лилаво и маслинено. И тъй като телците са романтични натури, те биха избрали всякакви панделки и джунджурии.

 Коледни подаръци според зодията>>

 

Близнаци

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Близнаците ще се почувстват еднакво комфортно както на къмпинг в гората, така и в петзвезден хотел. В интериора си те държат преди всичко на практичността и удобството. Затова в дома им никога няма да видите тежки мебели, дълги и плътни завеси и излишна мебелировка. Цветовете, на които те най-често се спират са охра и оранжево.

 Видовете мъжка изневяра според зодията>>

 

Рак

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Като представител на зодиака, който се слави като голям домошар, ракът обича домът да е уютен и приветлив. Винаги успява да съчетае някоя красива и скъпа антика с модернистично канапе или диван. Неговите цветове, които създават комфорт са меки, нежни и успокояващи – кафяво, синьо и зелено.

 Кажи ми зодията си, за да ти кажа къде да пътуваш>>

 

Лъв

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Любимото място на лъва у дома е спалнята. Обича да прекарва повечето от времето си там, особено ако имат партньор. Там са не само леглото, но и компютъра, бюрото и дрехите. Обича в интериора да присъства нещо скъпо изискано – ваза, лампа или канапе. В цветово отношение предпочита цветове, които лесно се комбинират с останалите – охра, оранжево, кафяво, тъмно синьо.

 Сексуалните фетиши на зодиакалните знаци>>

 

Дева

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Девите са перфекционисти – всичко у дома трябва да е подредено и в правилната позиция, за да синхронизира с тяхната душа. Предпочитат всичко да е опростено и често се спират на прави линии и геометричен дизайн. Никога не опитват да комбинират нещо, което им изглежда несъвместимо. Техните цветове са кремаво, кафяво, сиво и червено.

 Как да правите умопомрачителен секс с всеки представител на зодиака>>

 

Везни

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Везните са творчески натури, но това доста често им изиграва лоша шега – трудно преценяват кое с кое си отива. Затова най-често залагат на класически мебели и обзавеждане, а цветовете са кафяво, тъмно и светло синьо, лилаво, сиво розово.

 Кои зодиакални знаци са най-верни в любовта>>

 

Скорпион

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Скорпионите са силни характери. Обичат това да си личи по всичко, с което са обзавели дома си. Не се колабаят да изберат нещо смело и дръзко като например червени стени и тъмен под. Ценители са луксозните неща, така че ако трябва да избират между нещо евтино и обикновено и нещо скъпо, то винаги биха предпочели второто. Често се спират на класическите мебели, съчетани с нещо екзотично.

 

 

Стрелец

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Стрелците са изключително претенциозни. Това свое качество те демонстрират и когато се стигне до обзавеждане на дома. Често обичат да разместват мебели, обичат промяната. Обичат модернистичния стил и предпочитат „живи“, природни цветове – синьо, жълто, сметаново, бледо зелено и понякога оранжево.

 

 

Козирог

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Съзерцателят на зодиака обича да живее на най-горните етажи, от които има най-хубава гледка към света. В интериора държи много на осветлението – много и навсякъде. Той може би е най-консервативният представител, защото наистина държи на класиката в обзавеждането. Това се потвърждава и от цветовете, които предпочита – черно, бяло и червено.

 

 

Водолей

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Това, което можете да намерите в изобилие в къщата на водолея, са книги – на секцията, на бюрото, под леглото. Затова винаги купуват разнообразни мебели, върху, които да ги сложат. Падат си по шантавите неща – ваза в нетрадиционна форма или аксесоари в напълно различен цвят от интериора. Умело съчетават различните стилове в обзавеждането без да се притесняват, че ще сгрешат. Цветовете им – лилаво, оранжево и синьо.

 

 

Риби

 

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Чувствителни и романтични, рибите обвиват в мистерия своето жилище. Мебелите са функционални и в никакъв случай придирчиви. Цветовете са светли, пастелни, хармонизиращи с душевното им състояние – зелено, жълто, оранжево.