.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Градинарствайте голи на 5 май

Евгений Милов | преди 1 година
World Naked Gardening Day
Снимка: World Naked Gardening Day
Денят на голото градинарство се отбелязва през първата събота на май

Готови ли сте за Деня на голото градинарство, който по традиция се отбелязва по света през първата събота на май? 

Световният ден на голото градинарство е уникална възможност да оплевите градината, засадите нови луковици за цветя или зеленчуци, докато голата ви кожа блести на утринното слънце.

Събитието не третира голотата по сексуален начин, какъвто сме свикнали да ни залива отвсякъде, а се стреми да свърже хората по-близо с Майката Природа.

гола жена градина
Снимка: iStock

"Не става въпрос да показвате голото си тяло пред други хора, а да приемете собственото си тяло като едно цяло с природата", пояснява идеологът му Марк Стори.

Редакторът в списание "Nude & Natural" и Джейкъб Габриел се вдъхновяват за него от Световния ден на голото колоездене и го реализират като проект на "Сътрудничество за свобода на тялото", но са категорични, че то не принадлежи на нито една организация.

Ще празнувате ли Деня на голото градинарство?Само питаме :)
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?