.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Градина на колела

LadyZone.bg | преди 7 години
градина - 2
Подвижен проект за градината, който може да се реализира на всяко място

Андреа Леги, Дебора Люис и Мъри Леги са архитектурен колектив, обединен под шапката на дизайнерско и арт студио Леги Люис Леги със седалище Ню Йорк. Те са основните виновници за реализирането на идеята градина на колела.

градина - 9


Проектът е създаден специално за десетата годишнина на Националния фестивал на градината в Квебек, Канада през 2009 година. Подвижната градина е съставена от 21 метални саксии с ромбовидна форма. Те могат да бъдат поставени почти навсякъде – в градината, на балкона, дори на покрива, стига да разполагате с достатъчно пространство. Всички 21 саксии се групират по 3, за да образуват 7 диаманта.

градина - 4


Освен това всеки може да си измайстори собствена форма, буква, животно, ансамбъл, чрез пренареждане. И това не е всичко – всяка от саксиите притежава собствени колела, което я прави лесно преносима на всяко място.

градина - 7
градина - 8
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?