Ако има нещо, което жените обичат повече от дрехите и обувките, то това може би би било още пространство за тях. И не само повече пространство, а кокетен кът, където да могат да се контят на спокойствие.



Сигурни сме, че следващата идея ще ви допадне изключително много, заради изчистения дизайн и практичните решения. Най-важното качество на съблекалнята гардероб обаче си остават нейните компактни размери и лесното й превръщане от гардероб в съблекалня и обратното. Колелцата на вратите помагат за лесното отваряне и затваряне.



Hosun Ching е виновникът за това нестандартно виждане за женския гардероб, който споделя:

„Дълбочината на стандартните гардероби е 60 см. Това просто не е практично, защото повечето дрехи се губят в нея и не ги виждате; и това, което не виждате, просто не го обличате. Точно това е идеята на гардероба – да разреши този проблем. Фокусът е поставен върху организацията и видимостта.”



Освен стандартните рафтове за дрехи, обувки и закачалки, в средата на тази прекрасна мебел е предвидено място за аксесоари или бельо – те са на една ръка разстояние, благодарение на практичните чекмеджета.





Дами, каква е вашата присъда - харесваме или не харесваме?