На пръв поглед може да изглежда, че тази къща, кацнала на хълм в Сан Франциско, е просто още едно съвременно жилище с невероятна гледка над града.

Но ако се вгледате по-добре, ще видите, че архитектите от Susan Fredman Design Group са свършили чудесна работа персонализирайки до максимална степен този интериорен проект, наречен Corona Heights.

Голяма степен на отвореност към външната среда е постигната с помощта на високи прозорци, което позволява на естествената светлина да нахлува свободно вътре, засилвайки усещането за пространство.

Намираща се на последния етаж, всекидневната е особено гостоприемна с високите си тавани и стените, частично заменени от стъкло. A диванът, няколко кресла и кътът за четене са повече от достатъчни, за да си прекарва комфортно едно семейството след вечеря. Минималистичният бял полилей намалява мащаба на помещението и добавя динамична нотка.

Въпреки всички прелести на интериора, най-привлекателната част на резиденцията е щедрата откъм размери тераса, която дизайнерите са превърнали в луксозно местенце за съзерцание на чудесната гледка, която се открива към Фриско.