.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ако досега сте сгъвали дрехите по този начин, значи цял живот сте грешали!

| преди 3 години
дехи
Снимка: konmari.com
Защо е по-добре да се подреждат вертикално

Сгъването на дрехите е основен метод за тяхното съхранение. То има също толкова важно значение, като прането и гладенето. 

Почистете личното си пространствоЗа всяко ново купено нещо, изхвърляйте нещо старо

Ако досега сте сгъвали и подреждали дрехите си в чекмеджета хоризонтално, като ги поставяте една върху друга, значи цял живот сте били в грешка!

Сгънатите в идеално оформени правоъгълници дрехи могат да стоят изправени и при този вид подреждане ще бъдат запазени от намачкване.

Предимства при вертикално подреждане на дрехите

Ще виждате всяка една дреха в чекмеджето или шкафа.

Сгънати по този начин, виждате най-важното от дрехата, а именно нейния център. Така бързо може да прецените дали апликацията или щампата, която тя има, ще си отива с другите дрехи, които сте избрали за аутфита си.

сгъванеКогато подреждате дрехите си вертикално, ги издърпвате за най-стабилната им част – ръба, който сте оформили. Те няма да се разтворят в ръцете ви и ако искате да ги върнете на място, няма нужда да сгъвате допълнително. Всичко е лесно и удобно.

Добре сгънатите дрехи, са стегнати и когато ги подреждате вертикално няма да се огъват или да падат. Така дори няма нужда да запълвате чекмеджето в цялата му дълбочина. Дрехите не се подпират една на друга. Те могат да стоят изправени дори самостоятелно.

Освен дрехите в гардероба си, вертикалното подреждане е много удобно и практично и за спалното бельо и хавлиите.  

Ключови думи:Дом, Дрехи, Подреждане
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?