Когато настъпи моментът да заживее сама, почти всяка жена си мечтае за френски прозорци или за малко кокетно апартаментче, като това на Кари Брадшоу в "Сексът и градът". Реалността обаче е доста различна, но пък ни дава шанс да се замислим кои са онези наистина важни неща, от които домът на всяко момиче се нуждае:

Хубави чаршафи

Наистина можеш да започнеш начисто с новите чаршафи, които не са били свидетели на всяка малка подробност от израстването ти. Новият апартамент е абсолютното ново начало. Леглото, което ще си купиш, е първата истинска стъпка като възрастен човек и има нужда от свежи чаршафи. Избери ги внимателно, купи онези, които наистина харесваш и ще видиш, че усещането да си легнеш в новото легло с чисто нови завивки ще ти даде точно онова усещане за контрол над собствения ти живот, от което се нуждаеш.


Нещата от домакинството, които трябва да изхвърлите навреме >>
 

Хубави кърпи и хавлии

 

Старата песен на нов душ - всеки ден започва с баня, а какво по-хубаво от това да се увиеш после с хавлия, която наистина ти създава чувство за комфорт и уют?


Всичко, което знаете за вашата хигиена, е грешно >>
 

Ароматна свещ за банята

Без значение от това колко чиста поддържаш банята си, една ароматна свещ винаги е добра идея. Не само, че са красиви, но и създават наистина приятна атмосфера.

Какво не знаем за свещите и колко вредни са те? >>

Стилен чайник/ Кафемашина

Колкото повече растеш, толкова повече започваш да оценяваш простичките удоволствия в живота - например чашка хубаво кафе или чай - има ли нещо по-приятно от внимателно сварена ароматна лайка преди лягане?


8 причини да не изхвърляте утайката от кафе >>
 

 

Хубави пантофки за вкъщи

 

Може и никога да не си преподлагала, че пантофките са толкова важни, но следващият път, когато не ти е останало време да почистиш старателно пода и скочиш върху леглото с не особено чисти чорапи, ще се замислиш. На практика, когато започнеш да живееш сама, ще осъзнаеш защо домакините молят гостите си да свалят обувките. И това е съвсем необходимо. Освен това на пазара има достатъчно широко разнообразие от модели - няма как да не харесаш поне... 3.

Е, остават обичайните неща - посуда, козметика, почистващи препарати. И нещо доста прозаично, но много важно - тоалетна хартия. Да, тя не се появява от нищото.