.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5-те най-важни неща за жените, които живеят сами

LadyZone.bg | преди 5 години
Жена
Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Понякога всичко, което ти трябва, не е никак или особено скъпо

Когато настъпи моментът да заживее сама, почти всяка жена си мечтае за френски прозорци или за малко кокетно апартаментче, като това на Кари Брадшоу в "Сексът и градът". Реалността обаче е доста различна, но пък ни дава шанс да се замислим кои са онези наистина важни неща, от които домът на всяко момиче се нуждае:

Хубави чаршафи

Наистина можеш да започнеш начисто с новите чаршафи, които не са били свидетели на всяка малка подробност от израстването ти. Новият апартамент е абсолютното ново начало. Леглото, което ще си купиш, е първата истинска стъпка като възрастен човек и има нужда от свежи чаршафи. Избери ги внимателно, купи онези, които наистина харесваш и ще видиш, че усещането да си легнеш в новото легло с чисто нови завивки ще ти даде точно онова усещане за контрол над собствения ти живот, от което се нуждаеш.


Нещата от домакинството, които трябва да изхвърлите навреме >>
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?