Невероятно е какви неща можем да понесем от човек, в когото сме влюбени. Ако вярвате искрено в принципите си, пригответе се да бъдете изненадани от себе си, когато Любовта ви намери. Неща, които са ви отблъсквали, такива, които откровено ви побъркват и други, от които днес смятате, че никога не бихте се лишили, спокойно може да прежалите утре, когато всички тези неща са част от обекта ви на обожание.

Потребители на Хъфингтън поуст споделят кои черти от характера и поведението на половинките им ги дразнят и не биха изтърпели от никой друг, но търпят именно от любовите си, защото... ами, любов ли е, да я опишеш!

1. "Тя оставя чаши с вода из цялата къща, все едно филмът "Следите" (Signs) е осмислил целия й живот!"

2. "Любимият й изпълнител е Pitbull"

3. "Изглежда тя не можe да сложи капачката на каквото и да било като хората. Побърква ме! Мляко, лак за нокти, каквото се сетите. Няма да ви изброявам колко много неща съм разливал, заради това."

4. "Независимо какво му готвя, той пърди като тромбон на сутринта."

5. "Държи кетчупа в кухненския шкаф. Спорът за това къде трябва да стои кетчупът беляза цялата първа година от брака ни. Мисля, че не трябва да ви казвам кой спечели този спор... *яде топъл кетчуп и реве*"

6. "Слага млякото преди зърнената закуска в купичката си"

7. "Тя си мисли, че когато заговори с нормален глас, в която и да е стая, аз трябва да мога да я чуя, независимо къде в къщата се намирам и какво правя (докато си мия зъбите, докато мия чинии, при шума на течаща вода и т.н.)"

8. "Той не обича сирене и никога не гледаме моите любими предавания. Обичам да готвя за него, но това, че абсолютно всяко ядене трябва да е без сирене е като да се радвам на всички сезони, но без лятото... като рокендол без барабанист."

9. "Той е по-силен и винаги печели битката за завивката"

10. "Тя се записва за всичко! Дори и за промоции, чиято единствена цел, очевидно, е да напълнят пощата ти с още повече брошури. Побърква ме колко пълна е пощенската ни кутия понякога."

11. "Непрекъснато й е студено – това не би било чак такъв проблем, ако на мен не ми ставаше твърде топло твърде бързо..."

Открихте ли себе си и половинката си в тези така разпространени "частни случаи"? Имате ли какво да допълните към този списък? Не се притеснявайте да го направите в коментарите под този текст!