Красивото сияние на залеза и нежните отблясъци на скъпоценни камъни и материи са вдъхновили Радослава Лазарова за нейната най-нова булчинска колекция Reflections 2020 („Отражения“ 2020). Носителката на „Златна игла 2019“ за най-добър млад дизайнер затвърждава характерните за своя отличителен творчески почерк – смели конструктивни решения, женствени силуети, интригуващи съчетания на цветове, материи и декоративни елементи.

По отношение на силуетите колекцията на модна къща „Блинк“ предлага многообразие както в различните конструктивни срязвания, така и в разнообразните дължини и многопластови поли. Присъстват силуетите тип „русалка“, „принцеса“ и А-линия. характерни са ръчно моделираните кройки с обеми и артистични съчетания, плохи, както и комбиниране на „плътно и прозрачно". Корсетите са в два варианта – олекотени прозрачни и плътни, които оформят изящна женствена талия.

Акценти в колекция Reflections 2020 са авторската дантела, ефектът „рисунка върху тялото", флоралните и фигурални елементи в симетрични и асиметрични композиции. Характерно е наслагването на многопластови прозрачни материи. За роклите в колекцията са използвани тафта, копринен шифон, копринен тюл, висококачествен руски сатен, дюпон, органза с матов ефект и специфичната за модна къща „Блинк“ – авторска дантела, създадена по дизайн на Радослава Лазарова. Тя акцентира също на рокли две в едно, ръчно изработени елементи и моделирани набори, голо рамо, дълбоки и V-образни деколтета, голи гърбове и висока талия. Декоративната украса включва нежни полупрозрачни кристални мъниста, цирконии, пайети, 3D флорални елементи и точки. Подбраните цветове са слонова кост, екрю, телесно и нежни нюанси на розово – пудра и пепел от рози.