.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този художник прекарва цяла година в изоставена къща, за да я превърне във впечатляваща инсталация

Евгений Милов | преди 33 седмици
Instagram/@r_o_n_e
Снимка: Instagram/@r_o_n_e
Разходете се из амбициозния проект на Роне, наречен "Империя"

Австралийският художник Роне (Rone) печели вниманието ни с новата си работа - потапяща инсталация, която пренася графитите от уличното изкуство върху стените на изоставеното имение в стил Ар деко. 

Изоставено празен 30 години, имението "Burnham Beeches" се превръща в перфектното място за амбициозния проект на Роне, наречен "Империя" (Empire). 

Работейки повече от година над арт проекта, Роне и екипът от дизайнери, специалисти по осветление и сценографи успяват да създадат едно мултисензорно преживяване, което вдъхна нов живот на забравеното място.

Чрез дванадесет от стаите на имението, внушителните портрети на Роне изплуват като призраци от миналото. Техните очи държат под око всяко пространство, старателно трансформирано, за да се превърне в среда, която да връща посетителите като машина на времето, пресъздавайки епичната атмосфера от миналото на имението. 

Всяка стая е тематично свързана със сезоните - от стените на трапезарията в бургундско, осеяна с есенни листа, до бледо виолетовите стени на спалнята, които предизвикват усещане за пролет. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?