.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Руснакът искаше да правим секс на плажа в Поморие

| преди 3 години
море
Снимка: iStock
Вече не започвам нищо, ако не съм сигурна, че искам да стигна до края!

Греховно лято - История #2

Правихме секс в морето на Бургас. Гледаха ни. Не ми пукаше!Греховно лято - поредица от 10 завладяващи истории на 10 жени за летните им флиртове и свалки

Казвам се Силвия и по традиция, всяко лято почивам с приятелки на Поморие. Все правим планове за любимите на много българи Търция и Гърция, но дойде ли август, летният вятър все ни отвява в Поморие.

Когато си на море, е важно да завържеш приятелства, които може да са ти полезни. Като за начало се запознавате с продавача на плодове и зеленчуци, завързвате приятен разговор, правите комплимент за децата му... Така ще сте сигурни, че ще ви дава хубави смокини и няма да пълни торбата ви с гнили праскови.

На мен ми се наложи да се сприятеля с един от сервитьорите. Имахме си любимо заведение в Поморие, където сядахме всяка вечер. За съжаление и много други хора бяха харесали това място и беше трудно да се намери свободна маса. С момичетата го предпочетохме, защото храната беше наистина вкусна, имаше прекрасна градина, която в късните часове се превръщаше в дансинг. Още на първото ни гостуване там, си станахме близки със сервитьора – Роман, от Русия. Закачаката започна съвсем естествено, въпреки че бях сигурна, че флиртува с всичките си клиентки.

Когато си тръгвахме, той ни покани да дойдем отново и каза, че ще ни запази маса. Помислих, че е от любезност или защото още не бяхме платили и разчиташе да му оставим голям бакшиш. Все пак решихме да се възползваме и си заявихме маса още за следващата вечер.

Едва минали през бялата порта от ковано желязо, Роман вече беше пред нас и усмихвайки се, ни водеше към масата. Флиртувахме цяла вечер. Поръчвахме си по една напитка през 20 минути, само и само да го викаме по-често. Шегувахме се, смеехме се... Интересът му към мен се виждаше с просто око. Няколко коктейла по-късно бях толкова смела в комуникацията си с него, че вече открито се сваляхме. Само с думи, защото все пак беше на работа.

Тръгнахме си последни, защото изчакахме да му свърши смяната. Към компанията ни се присъедини още един негов колега. И така три развеселени момичета и две поизморени момчета поехме с бутилка вино към плажа.

До този момент за нощното къпане бях чела само в романите и бях гледала сцени от филм. Струваше ми се много романтично.  Алкохолът и милото му държание също си казваха думата. Захвърлихме дрехите и се гвмурнахме в морето. Оказа се по-хладно, отколкото предполагах. Целувахме се в морето и макар да го харесвах, дори не си и представях да стигнем по-далеч. Излязохме бързо, защото беше не само студено, но и започнаха да ни нападат щипалки.

На пясъка продължихме. Целувахме се и страстите помежду ни нарастваха. Той беше доста настъпателен, а аз исках само да се забавлявам, но без крайности. Мъжете обаче не го разбират така. Случайна непозната, лято, плаж, море, целувки... най-логичното продължение за него беше да правим секс. Явно ми го показа като леко ме бутна по гръб и прокара ръка между краката ми. Бях все още с дънки и нямах никакво намерение да ги свалям. Усмихнах му се и му казах да го дава по-кротко. Той обаче продължи да бъде настъпателен. Вече започвах по-ясно да осъзнавам накъде отиват нещата. Не исках да правя секс с него на плажа, но възбуден мъж, на когото една жена отказва може да бъде дори опасен.

Роман беше огромен и явно се възползваше от силните си ръце. Секси боричкането се превърна в явна борба на „Хайде, моля ти се” и „Не, не искам!”

Явно с последните капчици трезвеност в мозъка си Роман все пак осъзна какво се опитва да направи. Отпусна хватката си и успях да му се изплъзна.

От този случай винаги си имам едно наум – не започвам нищо, ако не съм сигурна, че искам да стигна до края!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?