.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Не виждате двойно, две сестри близначки ще се омъжат за двама братя близнаци

Боряна Константинова | преди 1 година
Facebook/Brittany Deane
Снимка: Facebook/Brittany Deane
Запознайте се с идентичните двойки на братята Джош и Джереми Сайлъс и сестрите Британи и Бриана

Момчетата са на 34 години, а момичетата на 31. Срещат се през август миналата година на фестивал за близнаци в Туинсбърг, щата Охайо. Двамата братя предлагат заедно на сестрите и двойките решават да планират своя съвместна сватба.

Любовната им история е като от романтична книга, а влюбените казват, че са почувствали незабавна връзка по между си. Джош и Джереми работят заедно в производствения бизнес. Те казват, че трудно са се разбирали с предходните си приятелки. Сега Бриана ще се омъжи за Джереми, а сестра й Британи за Джош. Огледалните партньори споделят пред медиите за предстоящата сватба след срещата им на фестивала "Дни на близнаците". Джош коментира, че веднага са разбрали колко подобни са близначките на тях двамата. Момчетата твърдят, че винаги са знаели, че ще се оженят именно за близначки.

За Бриана това е бил един от най-вълшебните моменти в живота: "За мен това се случи бавно, като на филм. Всички вярваме в сродните души и всички сме чувствали мигновена връзка с някого...". Бриана и Британи, които също работят заедно в адвокатска кантора, също са знаели от малки, че съпрузите им ще са идентични близнаци. Как братята Салиърс предлагат брак на момичетата? Момчетата предлагат едновременно на близначките, докато заснемат документален филм за предаването "Inside Edition". Сестрите смятат, че снимките са за реклама, но двамата братя падат на колене едновременно пред тях. Датата на предложението също не е случайна - 2 февруари - символна препратка към двете връзки. Двете двойки двойки ще се завърнат в Туинсбург през август, където ще се състои сватбата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?