.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

На каква възраст жените стават "невидими" за мъжете - и обратното

Евгений Милов | преди 1 година
Камерън Диас
Камерън Диас Снимка: Getty Images
Наближавате ли 45 години?

Жените започват да се чувстват "невидими", след като достигнат 45-годишна възраст, сочат резултатите от ново проучване.

Дамите смятат, че след тази възраст мъжете вече не се заглеждат след тях, когато влизат някъде и се оплакват от спада в количеството "нежелано внимание" от страна на силния пол.

Междувременно мъжете започват да имат същото усещане малко по-късно - на възраст от 47 години, когато започват да се чувстват сексуално "пренебрегвани" от жените.

Проучването, обхванало 2000 души във Великобритания, е проведено от клиниката по пластична хирургия в Лондон на д-р Хулиан де Силва.

Повече от две трети от анкетираните жени заявили, че започват да забелязват спад в мъжкото внимание, след като достигнат 40-годишна възраст, като това ставало още по-забележимо на 45-годишна възраст.

Около 46% от заявяват, че искат да могат да върнат часовника назад, за да изпитват същото внимание от мъжете, на което са се радвали през 20-те и 30-те години от живота си.

43% казват, че напредването на годините се е отразило негативно върху сексуалната им увереност, като признаците на стареене (сивата коса, бръчките и торбичките под очите) са ги накарали да се чувстват по-малко привлекателни.

Сред дамите на 45-годишна възраст в момента са световноизвестни личности като Гуинет Полтроу и Камерън Диас, докато при мъжете на 47-годишна възраст - Мат Деймън и Юън Макрегър.

Дали наистина 45 години е възрастта, на която жените започват да се чувстват "невидими"? Или 47 при мъжете? Споделете мнението си в коментарите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?