Ако искате да сте елегантни и изискани с прическа, съобразена с последните модни тенденции, вижте нашите предложения:

2011 ще е любима на онези от вас, които обичат експериментите и не се страхуват да бъдат различни. Актуални ще са както дългите, средните, така и късите дължини. Ако имате дълга коса и промените са вашето второ аз, можете да преминете през трите дължини само в рамките на тази година и да се чувствате различни  през всеки сезон.

Дори и да не сте навити на чак такива екстремни преобразявания, а просто искате да намерите вашето ново амплоа, пак може да разберете какво ще е актуално.

Тази година прическите от 60-те и 70-те преживяват истински ренесанс. Е, разбира се, претърпяват някои видоизменения, но все пак - подгответе се за вълни, диадеми, шноли и обем.

Колкото до дългите коси – те трябва да са асиметрични, но все пак нежни и женствени. Сладките и добре оформени къдрици са на гребена на вълната. Небрежната, съвсем леко начупена дълга коса – също. Видяхме немалко звезди с подобни прически на червения килим напоследък, а те със сигурност знаят как да изглеждат.

Карето остава в светлините на прожексторите. Ако се притеснявате, че не ви отива, експериментирайте. Тази година то има много възможни вариации и дължини, които могат да отиват на всяка форма на лицето.

Много късата коса също е добра идея. Напоследък пънкът е много актуален във всякакви свои вариации, така че – ако оставите предната част на косата си по-дълга, а задната – къса, ще си спечелите модна точка.

Разбира се, за подобна прическа се иска доста смелост, но в крайна сметка – защо пък не?