.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена изучава миналото, като шие рокли от 18 и 19 век

Евгений Милов | преди 27 седмици
Instagram/@virtuouscourtesan
Снимка: Instagram/@virtuouscourtesan
Истински антипод на "бързата мода" в моловете

Има начин да пътуваме в миналото, въпреки че човечеството все още не е изобретило машина на времето. Лорън Роси обаче е измислила свой оригинален начин да се връща назад в историята, като собственоръчно шие рокли от 18 и 19 век.

И не само това, но вече е и една от най-добрите в това, като с много страст, отдаденост и дълбока любов към миналото изработва облекла, принадлежащи на отминали епохи.

Крайният резултат е безупречен и блестящ, като Роси сама моделира облеклото, вдъхновена от цветовете, текстурите, детайлите и разкошните естествените тъкани в миналото.

А комбинирането на облеклата дава на Роси един практически подход за изследването на миналото, от което да научите доста за природата на живота, който жените са водили през вековете.

Това не й пречи да вмъква модерни аспекти в роклите, когато сметне за уместно. Вижте повече за историческите й тоалети от следващите снимки в Инстаграм:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?