Зимата пристигна! Време е да приберем летните дрешки на децата и да скочим в зимния сезон с един напълно обновен гардероб.

Удобната дреха е най-важното при малчуганите. И все пак е хубаво да възпитаме у децата си чувство за естетика и стил, като оставим избора за дрехите не само на нас, но и на тях.

С колекциите, които дизайнерите предлагат за тази зима, това не би трябвало да е проблем. Материите са здрави, топли и много комфортни.

Цветовете обаче? За малките госпожици връхните дрешки са в светли и металически цветове - бяло, розово, синьо, в комбинация със свежи жълти и зелени ботушки.

Ако имате кокетно момиченце, на което понякога му се иска да бъде облечено като малка дама, то тази зима можете да сбъднете желанието му. Освен удобните дрешки, модерни ще бъдат розовите роклички с изкуствени пера, шикозни колани, малки дамски чанти за тържества и красиви костюмчета и полички в шотландско каре за ежедневието.

На малките дами се полага и добрата стара класика - готини и удобни дънки и суитчъри, дълги канадки в тъмно синьо, сиво и милитъри зелено.