След сватбата си с най-известния и желан ерген на планетата Амал Аламудин определено се превърна в знаменитост, която медиите следят изкъсо – как се облича, какви аксесоари използва, как се гримира. Изобщо беше разнищвана така все едно таблоидите трябва да решават дали тя е достойна за Джордж Клуни. В крайна сметка адвокатът по човешките права излезе не само изключителен професионалист, но и се превърна в истинска модна икона със своите изискани тоалети, подбрани според ситуацията и повода.

Снимка: Splash/Getty Images

И точно защото Амал Клуни се превърна в синоним на изисканост и класа италианският моден бранд Ballin анонсира, че ще нарече един от моделите си „Амал”, след като съпругата на Джордж Клуни беше забелязана няколко пъти със същия модел дамска чанта.

Снимка: Splash/Getty Images


И така, ако искате да се сдобиете с чанта „Амал” на Ballin в черно или кафяво, ще трябва да се изръсите с цели 970 евро, или 1200 долара.


С подобна чест – на тяхно име да бъде наречена чанта, могат да се похвалят известни икони като София Лорен, Грейс Кели  и Джейн Бъркин.