Кралицата на стайлинга Виктория Бекъм е известна със своята педантичност що се отнася до външния си вид. Всяка дреха, носена от нея, е изпъната и изгладена до съвършенство, всеки детайл и аксесоар се намират на правилното място, косата е оформена и стилизирана, за да допълни усещането за елегантност. Но и най-добрите правят грешки.

Последното събитие, на което присъстваше 44-годишната футболна съпруга -  коктейл в рамките на Седмицата на модата в Париж, издаде пукнатини в стайлинга на дизайнерката. Пош Спайс беше заложила на блуза от шифон в цвят пудра и панталони тип чарлстон в лимоненожълто.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Изпод ефирния топ се виждаше дантеленият сутиен на Виктория. И ако това да се вижда бельото е търсен ефект, то не сме напълно убедени, че да се виждат зърната на гърдите спада в същата графа.

Ровейки се из снимките й, попаднахме на нейна визия от юни месец тази година, която не само напомня на тази от последните дни, но всъщност е нейно копие. Разликата е само в цветовете – блузата е в бебешкосиньо, а панталонът – в червено.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дори и сутиенът изглежда същият. Никога не сме виждали Виктория Бекъм да се появява на светски събития, залагайки на една и съща визия.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Е, винаги има първи път!