В началото на месец ноември, съпругата на известния футболен играч, модел и секссимвол - Дейвид Бекъм, получи награда "Бизнес дама на годината" по време на годишната церемония "Жена на годината", организирана от американското сп. Glamour.

Дали това не бе знак за развитието на талантливата Виктория Бекъм, която през последните няколко години покорява модните върхове със стил и красота.

Говорейки за красота, 41-годишната британкска звезда сподели пред в. The Telegraph, че един от бъдещите й проекти е да създаде собствена линия козметични продукти.  

"Желанието ми е да вдъхвам увереност и сила на жените. Да ги карам да се чувстват красиви", споделя Бекъм.

Трудно е да си представим по какъв начин Мис Бекъм ще пробие в красивия козметичен микрокосмос без особен опит в бранша. До момента Виктория е осъществила една съвместна кампания с марката NAILS INC. Достатъчно ли ще бъде за талантливата дизайнерка? Времето ще покаже, но предвид нейните професионализъм и силен дух, можем да сме сигурни в успеха й. Какъвто и да е той. Самата тя казва: 

"Смятам, че никога няма да спра да мечтая. Желанията ми са амбициозни, да. Искам да създавам и обувки, мъжко и детско облекло", допълва Виктория.