Виктория Бекъм е известна със своята обсебеност oт модата. Която обсебеност вече има ново измерение –  супер звездите да носят дрехите, създадени от г-жа Бекъм.

Виктория Бекъм стана жена на десетилетието>>

36-годишната Виктория изгаря от желание първа в списъка на знаменитостите, носещи одеждите от модната й линия, да е Анджелина Джоли.

И плюс Анджелина Виктория иска с нейните дрехи да се появяват и други носителки на Оскар. Никаква скромност.

“Бих била поласкана да видя Кейт Босуърт и Анджелина Джоли в мои рокли. И разбира се Мишел Обама, споделя Виктория.

И жената на президента, разбира се и тя попада под прицела на бившата певица, настоящ дизайнер и футболна съпруга.

“Възхищавам се също така на стила на Тилда Суинтън. Тя е непредсказуема и не се страхува да прояви индивидуалност. Мечтата ми е да създам дрехи за нея”, казва още Виктория за голямата английска актриса.

На Седмицата на модата в Ню Йорк през септември бившето спайс момиче представи своята пета колекция, носеща собственото й име.

Дрехите са създадени да изкарат на преден план най-красивите извивки на женската фигура, определя г-жа Бекъм колекцията си.

Именно последното вдъхновение за майката на три деца и настоящ дизайнер са чувствените извивки и закръгленостите на женската фигура. Заради тях Вики иска да създава дрехи, които да позволяват свобода на движението и да правят жената още по-желана.

Е, за съжаление, Анджелина е доста слабичка и почти няма по-сочни извивки, но в желанието си Виктория може да измисли специална линия за красивата г-жа Пит. Ще видим.