.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Твоят Ню Йорк и твоят стил

LadyZone.bg | преди 5 години
Ню йорк
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Публикувай снимка на твоя Ню Йорк и спечели стайлинг сесия

Съвсем скоро на Блекър Стрийт в Манхатън ще бъде открит нов магазин на италианската марка Сара Пачини! Сигурно се питаш какво общо може да имаш със събитие, което ще се проведе на другия край на планетата?

Отговорът се крие в една твоя снимка на Ню Йорк, твоя Ню Йорк, такъв какъвто си го видяла през твоите очи и обектив. Това, което трябва да направиш е да публикуваш снимката на стената на модната марка във фейсбук. А това, което те очаква е персонална стайлинг сесия, в която ще имаш възможността да получиш съвети и да бъдеш облечена в Сара Пачини, така че дрехите да паснат на твоята индивидуалност и стил. Като бонус за победителя брандът обещава награда изненада.

Всеки ден до 15 септември ще бъде избирана снимката, събрала най-много харесвания, а с победителя ще се свържат служители от италианската марка. Снимката на победителя ще бъде включена в албума „Сара Пачини в Ню Йорк”

сара пачини


А на 18 септември Сара Пачини ще покаже Ню Йорк през своя поглед!

„Бъдете креативни и се забавлявайте!" се казва в края на конкурса...
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?