Изборът на плажните принадлежности е много важен за външния вид на всяка жена, която отива на море или басейн. Помислете за атрактивна шапка, цветна плажна чанта, нова плажна кърпа и слънцезащитен крем, удобни джапанки, модни слънчевите очила и всичко това ще направи присъствието ви на плажа изключително.

Изборът на банския костюм

За да се чувствате комфортно и със самочувствие банският костюм трябва да ви е по мярка и с подходяща кройка за фигурата ви. Премерете го и се огледайте дали ви стои добре. Ако ви е малък, ще се впива в кожата и ще създава илюзия за излишества по тялото ви. Още повече, ще смачква гърдите ви. Изберете модел с повдигащо гърдите горнище. Дребните несъвършенства на тялото може да се коригират  с цял бански костюм, който ще оформи силуета. Заложете на вертикално райе, по-тъмни цветове или дребен принт. Разнообразието и богатството в модата, за да се чувствате елегантни и красиви на плажа може да разгледата в следващата статия:

 Продължава за бронзов тен и обич към собственото тяло>>> 

Една – две слънчеви бани предварително

Беззащитно бели изглеждат хората, които за първи ден излизат на плажа. Тъй като приятният слънчев загар прави да изглеждате по-слаби, посетете соларно студио за 2-3 процедури преди да отидете на море. Най-бързо е и лесно е да използвате мазило за изкуствен тен, автобронзат.  Така ще спрете да мислите за всички "дефекти" - стрии, целулит и т.н. и ще се наслаждавате на слънцето, водата и ваканцията в пълнота.

Обичайте себе си

Ценете себе си и го излъчвайте, дори когато сте без атрибутите на своето социално положение, любимите си тоалети, бижута, грим и високи токчета. Вашата самоувереност се дължи на много повече качества, които безусловно притежавате. Престоят на плажа е момент от вашето свободно време – наслаждавайте му се без никакви комплекси!

Как да изглеждате стилни на плажа през лято 2015 г. прочетете нататък: