Всяко лято плажът се превръща в моден подиум. Преди планираните си почивки всеки започва да спазва диети и да тренира, за да влезе във форма. Но всичко това се обезсмисля, ако банският ти не е твоят модел. Дори да намериш перфектната чашка и долнище, все пак съществува опасността да не обереш погледите. Принципно не мога да кажа, че съм фен на модата, но на плажа е нужно да се подбират модели, които отиват на теб и са в синхрон с модните тенденции, за да се чувства всяка жена като модел от корица на списание.

Един от най-ефективните начини да разберем кои тенденции са най-добри е да проверим профилите на звездите. Известните личности обичат да си почиват край брега още преди да е открит официално летния сезон. Ето защо техните профили в социалните мрежи първи се заливат с любимите на всички ни летни снимки от плажа. Но ето кои са най-популярните тенденции за банските през лятото на тази година. 

Нина Добрев радва феновете си с ежедневни забавни постове. Звездата от тийн сериала "Дневниците на вампира" поддържа перфектна фигура и не я крие. Освен чувството си за хумор и любовта си към партитата, на тази снимка Нина показва и един от най-популярните трендове за бански. Тази година много магазини ще бъдат залети с точно такива ярки цветове, а кройката е леко спортна. Дебелите презрамки на горнището поддържат добре бюста, а долнището не е прекалено изрязано. Цветното райе приповдига настроението и елиминира всякакви шансове за скука на плажа. 

Кайли Дженър зарадва своите 140 млн. последователи с фотосесия на плажа. На тази снимка звездата носи един от най-модерните за този сезон бански. Кройката не предразполага за подплънки, така че този модел е за по-големи и стегнати бюстове. Този бански е интересен, защото създава ефект на плетиво. Леко бохемската визия ни кара да се слеем с безгрижното настроение на плажа. Ако искаме да съберем погледите ще ни е нужна само една красива капела, която да комбинираме с модерния си бански костюм.

Селена Гомес е една от звездите, които изгряха в Холивуд посредством участието си в продукции на "Дисни". Напоследък красавицата се занимава повече с музика, отколкото с актьорско майсторство, но това не бележи спад във фен базата й. Селена се появи във фотосесия за модната линия за бански костюми "Krahs", а моделът в случая е инспириран от емблематичните визии на героите от "Спасители на плажа". Червеният цвят придава на всяко момиче неповторим сексапил. Така че ако целта ви е да омаете главите на мъжете по плажа, то този бански е перфектният за вас. Моделът не е с две половинки, но снимката на Селена доказва, че целият бански е също толкова зашеметяващ.

Моделът Кендал Дженър показа на феновете си другата тенденция, която ще залее плажовете това лято. Дами, завръщат се банските с връзки. Доскоро те сякаш бяха "табу", но този сезон тънките връзки ще бъдат навсякъде. Семплите кройки крещят "сексапил" от километри. Естествено, тези модели не са за всяко телосложение, но ако ви прилягат със сигурност ще оберете овациите.

Звездата от новия сериал на HBO "Еуфория" се появи в парижкото списание "Glamour" с един от новите модели на световноизвестната марка "Tom Hilfiger". Снимката на Зендая доказва, че тази година на мода идват по-високите талии и шарените модели. Тези десени ще рисуват усмивки по лицата на всеки, който ги носи. С такъв бански красивата гледка на морския хоризонт ще бледнее пред вас. 

Завършваме с моделът Емили Ратайковски, която се появи в социалната мрежа с бански с връзки. Този път изобщо не говорим за семпла кройка. Оскъдният бански костюм ще привлече със сигурност вниманието на околните, докато сте на плажа. А връзките около тялото ще ви придадат edgy визия, която със сигурност ще е печеливша на летния моден подиум. Но не забравяйте, че този модел бански не е за всеки. А най-важното в крайна сметка е кой бански е най-добър за вашето тяло, а не кой е най-модерен.