Особено когато са толкова прекрасни, толкова разнообразни. Искаме ги всички, но все пак се спряхме на няколко предложения, които смятаме за задължителни в гардероба на всяка дама, която има подобна страст. Хубавото е, че ако сте наистина фенки от класата на Кари Брадшоу, то най-вероятно вече ги имате. Само трябва да ги вкарате в употреба.

Снимка: VOGUE

Започваме с Viktor&Rolf. Изключително големи почитателки сме, но този сезон сме наистина впечатлени. Да, модата им може да не е съвсем подходяща за ежедневието, но обувките... в обувките се влюбихме. Лек момчешки шик, съчетан с дамска елегантност. Трендът с чорапките смятаме да го приложим.

Снимка: VOGUE

От Schiaparelli имаме истинска класика - остри лачени обувки в черно. Тях няма какво да ги коментираме.

Снимка: VOGUE

Вижте само колко нежно изглежда стъпалото! В случай, че сте ги забравили - поизтупайте малко прах от тях и ги вкарайте в действие.

Снимка: VOGUE

Jean Paul Gaultier е вторият ни фаворит този сезон. Не, не на второ място, а си дели първото с Viktor&Rolf. Обичаме модата на бранда, но обичаме и обувките му! Още повече обичаме масивни и убийствено високи дървени токове. 

Снимка: VOGUE

От Atelier Versace имаме вариация на класическите stiletto токчета - с каишка около глезена и детайл с панделка на пръстите. Единствената ни препоръка към вас е да носите подобен акцент на глезените си само ако природно сте надарени с тънки. А ако сте от късметлийките с дълги и много слаби крака, този модел е направен за вас.

Снимка: VOGUE

Гладиаторски стил от Alexandre Vauthier. Актуални това лято, надяваме се да има достатъчно топли есенни дни, за да можем да им се порадваме по-дълго. Нищо, че са неудобни.

Снимка: VOGUE

Стига с неудобните обувки. Ето още малко комфорт от Ulyana Sergeenko. Мокасините определено са ни любими обувки! Подходящи са както за ежедневието, така и...

Снимка: VOGUE

... за официални поводи! Тези са истинско съвършенство, детайлите с камъни са ни любими. Alberta Feretti има нашите най-сърдечни поздравления!

Снимка: VOGUE

И още малко от Jean Paul Gaultier, защото и той ги заслужава. Отново сандали на масивна дървена платформа, които издължават крака така, както никоя друга обувка не може. Съчетанието с чорапогащник ни харесва. Радваме се, че в модата табута няма, а също и, че ще можем да продължим да носим любимите си сандали през есента. Но, дами, обърнете внимание: чорапогащникът е плътен, а не прозрачен и телесен. Последните ги избягвайте, молим ви - всички ги виждаме.

Снимка: VOGUE

И понеже сме силно впечатлени от мокасините този сезон, решихме да завършим с тях. Отново от Ulyana Sergeenko. Лачени и в цвят бордо - колко по-красиви могат да бъдат!