.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В Годината на кучето - какви цветове да носим, за да привлечем късмета

LadyZone.bg | преди 1 година
колаж
Щастливите цветове, които могат да внесат късмет в живота ни в Годината на кучето, са тези, които символизират елементите вода и дърво – зелено, синьо и черно

Предстоящата 2018 година ще премине под знака на кучето. Всяка година, освен на животно, е подчинена и на един от петте елемента в китайския календар. За следващата година водещият елемент е земя. И тъй като тя е тясно свързана с елементите дърво и вода, цветовете, които ще ни донесат щастие и късмет догодина, са свързани именно с тези елементи.

Зеленото, синьото и черното ще са цветовете на 2018 година

Щастливите цветове, които могат да внесат късмет в живота ни в Годината на кучето, са тези, които символизират елементите вода и дърво – зелено, синьо и черно. Всички дрехи, аксесоари, декорацията и интериора у дома в тези цветове със сигурност ще повияял позитивно на съдбата ни.

Зеленото – във всичките му нюанси

колажи
Снимка: Pinterest.com


Зеленото е един от благодатните цветове за носене, защото прави впечатление и никога не остава незабелязан. За дамите, които са смели в модните си решенията, е под ръка цялата гама от нюанси в зелено. Подбрали сме три модни комбинации с един от водещите цветове на 2018 година:

Синьото – цветът на водата и небето

колажи
Снимка: Pinterest.com

Синьото е цвят, който лесно може да се носи в ежедневието. Може да заложите на аксесоари като колиета, пръстени или пък чанти или обувки. Панталон или дори смело решение за връхна дреха също е добра идея. Дори само един елемент от облеклото ви може да е в синьо, който ще се превърне в основен акцент.

Черното – вечният цвят

колажи
Снимка: Pinterest.com

Едва ли някоя дама се нуждае от съвети за носене на дрехи в този цвят, защото от малката черна рокля до изчистените черни обувки на ток – всичко е класика в жанра.

Комбинация от черно, синьо и зелено - точно в целта

колажи
Снимка: Pinterest.com
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?