Мис България Марина Войкова и топ моделът Диана Иванчева блестят в красиви рокли от колекция „Розов диамант“ на дизайнера Христо Чучев. Неговата нова булчинска колекция носи името на един от най-редките скъпоценни камъни в света. Подобно на розовия диамант, роклите са изработени от дизайнерски дантели в нежни розови нюанси. Романтичното излъчване на колекцията се допълва от винтидж акценти в украсата, а елегантните силуети са А-линия, по тялото и свободно падащи.

Винаги различен в своите предложения към дамите дизайнерът Христо Чучев многократно е експериментирал с материи, силуети и цветове. Пастелни нюанси различни от бялото досега са присъствали в отделни сватбени рокли, но колекцията „Розов диамант“ е първата изцяло издържана в конкретен цвят. Едновременно с новите творчески търсения, носителят на „Златна игла“ за булчинска мода, остава верен на ефирната красота и комфорта, характерни за стила му. „Удобството е над всичко. Колкото и да е красива една рокля, ако е некомфортна, булката не може да изживее пълноценно празника. В деня на сватбата жената трябва да забрави с какво е облечена“, категоричен е дизайнерът.

Ето какво споделят и топ моделите, на които Христо Чучев се довери за фотосесия.

Диана Иванчева: „Христо Чучев за мен е дизайнер с много нови и модерни идеи. Той разчупи старите тенденции, като например, разнообрази сватбените рокли с нюанси на бледо синьо, розово, лилаво и прасковено. Харесва ми неговият стил, който смело налага модерния и футуристичен дух. Разголените бедра, покрити с дантела, са ми любим елемент в неговия дизайн. Когато съм облечена в рокля на Христо, се чувствам секси и загадъчна... а това отговаря точно на моя стил! Пожелавам му много нови творчески успехи!"

Марина Войкова: „Роклите на Христо Чучев са женствени и много детайлни като изработка. Когато съм облечена в негов тоалет, наистина се чувствам изключително елегантна!”