Въпреки, че се съмняваме, че ще има желаещи, се чувстваме длъжни да ви предупредим. Подбрахме Top 10 на най-лошите дизайни от пролетните колекции. А повярвайте ни, беше ни трудно да се спрем само на 10.

Снимка: VOGUE

Започваме с John Elliott. Цветовете всъщност ни харесват доста. Жилетката - също. Но не и върху мъж. От колана обаче сме озадачени. Напомня ни на планинарска раница. Но без да сме в планината. И без да има раница.

Снимка: VOGUE

От Palm Angels имаме нещо средно между пижама и затворнически костюм. Смятаме, че коментарът е излишен.

Снимка: VOGUE

Gypsy Sport. Просто недейте.

Снимка: VOGUE

David Hart. Това определено не е фрапиращо, особено в сравнение с останалите. Въпреки това сакото с палмички някак успява да ни смути.

Снимка: VOGUE

Gypsy Sport. Не сме убедени, че това въобще е мъжка мода. Знаем какво е перфектното място за този тоалет, но ще си го спестим.

Снимка: VOGUE

Palm Angels. Нищо тук не ни харесва, но най-много ни тревожат гумените ботуши. Молим ви, мъже - подходящи са само за риболов.

Снимка: VOGUE

Gypsy Sport. Мислим, че дори сладоледената блуза е по-добра от панталона с дантелки. Много лош избор. Бабите ни някога имаха подобни.

Снимка: VOGUE

Tommy Hilfiger. Подобна пижама имат майките ни. Не е много удачна за мъж. Още по-неудачно е да се носи в ежедневието. С тази чанта. И като цяло.

Снимка: VOGUE

Gypsy Sport. Определено обезпокояващ тоалет. Не знаем кое да коментираме - прическата, топа, тюления плат под топа, панталона, тюления плат над панталона. Гуменките са хубави... останалото е шокиращо.

Снимка: VOGUE

Martine Rose. Тук не сме сигурни дали това е шега. Но ни напомня на левент от българско село през 80-те години. Елечето е истински хит.