.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Louis Vuitton: краят на една ера

LadyZone.bg | преди 3 години
2111135984.jpg
Снимка: Getty Images
Да си кажем сбогом...

... С легендарните кафяво-златисти опаковки на Louis Vuitton. Дългогодишният символ на марката днес си отива, за наше голямо съжаление. Това е първата подобна промяна от 2003 г. насам. Да, тъжно ни е, но краят винаги е ново начало.

2111135982.jpg
Снимка: Louis Vuitton

#В случая - нова опаковка. От кафяви, торбите и кутиите стават в жълт нюанс, а златните панделки - турско сини. Дизайнът се нарича "Imperial Saffron" и се оказва, че не е чак толкова нов за Louis Vuitton. Той е бил използван за продукти на марката още през 1924 г. 

2111135983.jpg
Снимка: Louis Vuitton

И въпреки това - не може да не ни е тъжно. Имаме чувството, че марката е загубила част от своята класа, идентичност и символизъм. Според бранда, цветовата комбинация дава "модерна, но вечна визия", а памучните панделки и материала, от който новите опаковки ще бъдат направени, ще им даде по-голяма устойчивост. 

Съвсем скоро новите опаковки на Louis Vuitton ще бъдат вкарани и в действие. Наистина е нова ера.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?