.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Антъни Вакарело за Saint Laurent - #1дубъл

LadyZone.bg | преди 3 години
2111113423.jpg
Снимка: Yves Saint Laurent
Черно-бяла визия и изкусителен минимализъм.

Изминаха два месеца и половина от обявяването на Антъни Вакарело за новият творчески директор на Saint Laurent. Дизайнерът зае поста на Хади Слиман – човекът, променил визията на френския бранд из основи.

#Първата рекламна кампания на новия творчески директор е равнозначна на първа публична изява. Антъни Вакарело ни загатва за бъдещето на Saint Laurent – следвайки тенденцията за черно-бели изображения, които Слиман фотографираше сам, изглежда, че днес се движим към още по-голям минимализъм. Снимките на официалната Facebook страница на емблематичната френска марка не дават информация какво предстои от модна гледна точка, но изглежда, че той ще запази досегашния стил, наложен от неговите предшественици.

#Фокусът на кампанията е върху младостта и красотата. Тя залага на непознати лица, което е нова стъпка за френската модна къща – досега рекламните кампании също разчитаха на изящество, но използваха се избираха известни за аудиторията модели.

2111113425.jpg
Снимка: Yves Saint Laurent

Какво е бъдещето на Saint Laurent? Предстои да разберем през октомври 2016 в Париж, когато Антъни Вакарело ще представи първата си колекция пролет-лято 2017. 

Следва тийзърът на рекламната кампания Anthony Vaccarello х Saint Laurent, който бе публикуван на официалната страница на Saint Laurent. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?