За всяка една от нас, 30-та годишнина отбелязва онзи вълшебен момент, когато се приемаме напълно и влизаме в контакт със своята женственост. Тогава спираме да правим компромиси със себе си и уверено изтъкваме своите индивидуалност и стил. 

Когато навършим красивите 30 е редно да...

#Престанем да подражаваме на една или друга звезда и/или модел, а да бъдем верни на себе си и на неподправения си стил. 

#Утвърдим своята визия, изграждайки гардероба си според нейните характеристики. 

#Спрем да носим твърде много грим. Край на експериментите. Когато навършим 30 е редно да се придържаме към един определен стил, така че да пораждаме уважение в обществото. Начинът е залагайки на неутралния грим, подчертаващ естествената ни красота.  

#Носим токчета тип kitten (1.5/3 см) или обувки с остър или заоблен връх. Максималната височина на токчетата, която можем да си позволим в ежедневието е от 5 см. По-високите модели запазваме за клубните вечери с познати и приятели. 

#Се грижим подобаващо за своите кожа и коса. Вече не сме на 20 и не можем да пренебрегваме ежедневните нужди на своето тяло. За да бъдем красиви е необходимо да полагаме повече грижи от преди. Козметиката, тренировките и здравословното хранене са ключови фактори за доброто здраве и тонус.