Макар времето в края на март да не е много обещаващо и усмихнато, то синоптиците ни предвещават майски температури през април. И каква по-добре идея от това да попълним гардероба си с нов бански костюм? Но какво да изберем и какво ще е модно този сезон?

Да започнем първо с цветовете. Дизайнерите  този сезон ни предлагат разнообразие от нюанси, така че да има за всеки по нещо: синьо, зелено, оранжево и всички разновидности на кафявото. Истински хит обаче ще бъдат банските в розово. Така че ако сте от типа жени, които харесват този цвят – сега имате зелена светлина.

Не трябва да забравяме и флоралните мотиви, които това лято се завръщат с пълна сила. Определено няма да сбъркате в избора, ако десенът на новия ви бански е с цветя, зелени листенца, палми и всякакви подобни от света на флората. Горещо ви препоръчваме и моделите с хоризонтални карета или точки.

Абсолютно незадължително е (при положение, че банският се състои от две части) двете части на вашия бански да са в един и същи цвят или десен. Дизайнерите дори препоръчват точно обратното – горнище в оранжево, синьо или зелено, а бикини в жълто, розови или лилаво.

Стилните моделите с една презрамка ще придадат повече сексапил и ще направят фигурата ви да изглежда още по-слаба. Към това можете да добавите и модели с къдрички и всякакви подобни фринтифлюшки, които ще развеселят традиционните бански костюми.

Половинките ще бъдат предпочитаният вариант пред целите бански. Всяка жена сама преценява кой модел е подходящ за фигурата й, но изрязаните бански категорично ще са на мода това лято. Те ще показват повече от вашата плът, като ще дадат по-голяма възможност да слънцето да докосне почти всяка част от тялото ви.

Дори и при целите бански задължителното това лято ще е да има колкото се може по-малко плат.  Секси изрязани дупки ще има на талията и гърба.

Както казахме в началото - дизайнерите са предвидили за всеки вкус по нещо.