...къде да отидем, какво да облечем, как да се гримираме? Въпроси и двоумения, които е трудно да решим едновременно - особено когато времето лети. 

14- февруари е след броени дни и ние не знаем какво да облечем. За да не преминем границата на добрия вкус, изготвихме няколко правила, които ще помогнат на всяка една от нас да изглежда и да се чувства великолепно в празничната нощ. 

#Забравете за гащеризона
Да, те са основна част от дамския гардероб и всяка една от нас трябва да има (поне) един в гардероба си, но не ви съветваме да залагате на него за романтичната вечер. Гащеризонът е изключително стилен и елегантен, но ако трябва да бъдем честни – той не е удобен за подобни поводи, когато тябва да се чувстваме комфортно и свободни. Плюс това, трябва да ви признаем, че наскоро разбрахме, че тази дреха е сред НЕ-любимите на мъжете.

#Избягвайте тематичните бижута
Погледът ви блести, усмихвате се до уши... да, всички разбират, че сте развълнувана от срещата, която ви предстои. Но това не причина да прекалявате. Избягвайте бижутата във формата на сърца, ангелчета и други елементи, характерни за празника. Излишно е да се натрапват в очите на избраника ви. Той трябва да се наслаждава на вас.

#Не обличайте балната си рокля
Бъдете колкото се може по-естествени. Говорейки за граници, твърде изисканото облекло не е добра идея за първа среща – особено, тази, която ще се състои на Св. Валентин. Нали не искате да накарате мъжът да се чувства неудобно. Естествено ако той самият ви е предупредил, че имате резервация в изискан ресторант – тогава може да изберете нещо по-така...

#Не се разголвайте много
Дълбоките V-образни деколтета, голият гръб, откритите рамене и... краката на показ са всичко, но е и подходящи за първа любовна среща. Избягвайте и чорапогащниците в телесен цвят. Освен, че са неприветливи, те подчертават плътта, провокирайки съзнанието на партньора ви, които неминуемо ще мисли за секс. Нали искате да ви уважава!?

#Внимавайте с червилото
Ако решите да сложите ярко червило, уверете се, че то е трайно и в нито един момент от вечерта няма да се разтече по кожата на лицето.