Сигурни сме, че всяка от нас има няколко чифта дънки в гардероба, на които им е минала модата, станали са истинско демоде или просто са ни омръзнали. И отдавна обмисляме да ги изхвърлим, но все не ни дава сърце да го направим, защото все ще ни свършат някаква работа....

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosКокетна чанта
Няма нищо по-лесно от това да прекроите старите дънки, да добавите малко изкуствена кожа и да ги претворите в кокетен модел чантичка за през рамо. Хубавото е, че сами си избирате кройката. Нужно ви е само въображение, а шевовете в никакъв случай не е нужно да са правилни.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНесесер за гримове
Като допълнение към чантата можете да си ушиете и несесер в същия цвят и стил. Ще събира всички гримове, които обикновено се разпиляват по дъното й.

Къси панталонкиСнимка: Thinkstock/Guliver Photos
А за тази идея дори не е нужно да имате някакви шивашки умения или заложби. Просто отрежете желаната дължина, разръфайте за да стои по-ефектно и сте готови.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosДънки с декорация
Ако все още не можете да прежалите хубавите си, но все пак леко захабени дънки, то тогава е време за освежаване. Можете да залепите или зашиете различни щампи по ваше желание. За по-креативните – може да се използват специални бои за рисуване върху плат.

Авангард за по-смелите
Това няма да го коментираме...

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos