Въпреки дъждовете и студеното време май си остава месецът на веселията и празненствата. Балове, изпращания, купони... и много безсънни нощи... Крайният резултат - сенки под очите. Как да скриете тъмните кръгове и да изглеждате перфектно в дългоочакваната нощ?

Коректорът идва на помощ! Добре избран и идеално поставен, и никой няма да разбере, че ви липсват няколко нощи сън.

Използвайте крем-коректор. Той  има универсална функция и с него можете да прикриете както сенки и пъпки, така и белези , лишеи и други несъвършенства по кожата.

За да изберете правилния нюанс, тествайте цвета на коректора върху вътрешната страна на китката си. Там кожата е тънка, фина, затова и най-светла. Не използвайте коректори, които са по-тъмни от естествения ви тен, защото те само ще засилят кръговете под очите. Но внимавайте и с много светлите цветове. С тях можете да си докарате неестествен, дори призрачен вид.

Първо намажете зоната около очите  с хидратантен крем. Поставяйте коректора като започнете от вътрешната страна на окото (към носа) по посока външния му ъгъл. Не го размазвайте както сте направили с крема, а само леко потупвайте с върха на пръстите. Не натискайте, за да попие в кожата, а просто постойте около 5 минути с него. Така той ще се абсорбира от кожата пълноценно. С помощта на четка и пудра изравнете с тена на останалата част от лицето.

Резултатът - няма да има и спомен от лицето с изморени очи, което сутринта ви е гледало от огледалото.