.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Случайната икона" в 15 стилни снимки

Евгений Милов | преди 2 години
Instagram/Accidental Icon
Снимка: Instagram/Accidental Icon
63-годишна университетска преподавателка стана по случайност Инстаграм вдъхновителка за жените

Малцина хора са имали късмет животът им да се преобърне толкова приятно на 180 градуса, както 63-годишният университетски професор Лин Слейтър от "Фордъм".

Докато чака на улицата приятели край "Линкълн Сентър" за ревю от Седмицата на модата в Ню Йорк през 2014-а, прелестната дама съвсем случайно е взета от фотографи за модна икона, които моментално започват да я снимат. А насъбралата се тъплата фашанистас наоколо последва примера и я превръщат за отрицателно време в Инстаграм звезда.

Само месец след като се превръща в "Случайна икона", както се казва профилът й в социалната мрежа, модната вдъхновителка вече е ангажирана за професионални фотосесии като възрастен модел в модни списания, разбивайки стигмата за възрастта и остаряването при жените.

"Няма правила за възрастта в модата. Мотото ми винаги е било: Не ми казвайте, че има правила", заявява Слейтър. Вижте едни от най-стилните снимки на модната икона в Инстаграм по-долу:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?